Yüksekokulumuz Öğr.Gör. Cansu PARLAK Çaycuma İngiliz Kültür Gündüz bakımevi’nde 12.02.2021 tarihinde saat 14.30’da “ 3-6 Yaş Grubu Öğrencilerinin Engellilere Karşı Olumlu Tutum Geliştirmesinde Bilgilendirme Çalışması” eğitimi gerçekleşmiştir.

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı Öğretim Elemanı Sayın  Öğr.Gör.Cansu PARLAK’ın Çaycuma İngiliz Kültür Gündüz bakımevi’nde 12.02.2021 tarihinde saat 14.30’da “ 3-6 Yaş Grubu Öğrencilerinin Engellilere Karşı Olumlu Tutum Geliştirmesinde Bilgilendirme Çalışması” eğitimi gerçekleşmiştir. Eğitim sonunda her çocuğa özel olarak hazırlanan katılım belgesi ve ailelerine de engelli çocuklar ve aileleri adına teşekkür mektubu takdim edilmiştir. Engelli bireylere karşı olumlu tutum geliştirmeye yönelik farkındalık çalışmasından dolayı hocamıza teşekkür ederiz.