Üniversitemizde “Dünya Sağlık Günü” Kapsamında Sağlık Taraması Yapıldı.

Yüksekokulumuz ve Sağlık Bilimleri Fakültesi iş birliği ile “7 Nisan Dünya Sağlık Günü” kapsamında Üniversitemiz Kutlubey Yerleşkesinde personelimiz ve öğrencilerimize yönelik sağlık taraması etkinliği gerçekleştirildi. Sağlık taramasında personelimiz ve öğrencilerimizin kan basıncı, boy ve kilo ölçümleri yapılarak Beden Kitle İndeksleri hesaplandı. İlginin yoğun olduğu etkinlikte sağlıklı yaşama yönelik bilgilendirmeler (fiziksel aktivite, beslenme, uyku, masa başı çalışanlarda egzersiz vb.) yapılarak Sağlık Bakanlığı’nın konuyla ilgili broşürleri dağıtıldı. Etkinliğimize katılım sağlayan tüm personel ve öğrencilerimiz ile etkinlikte görev alan öğretim elemanı ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.