Yüksekokulumuz İftar Yemeğinde Bir araya Geldi.

Ramazan ayı vesilesiyle Yüksekokulumuz Sosyal Komitesi tarafından iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirildi. Akademik ve İdari personelimizin ailece katılım sağladığı organizasyona Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK ’te teşrif ettiler. İftar yemeğinin ardından emekli olan Öğretim Görevlisi Nevin BAKIR’a veda gerçekleştirildi. ÜAK tarafından Doçent ünvanı almaya hak kazanan Doç. Dr. Yasin ÖZGÜRLÜK ve Doç. Dr. Mustafa ŞENAY ile birlikte Yüksekokulumuzda yeni göreve başlayan Öğr. Gör. Melike YÖRÜKO ve Büro Personeli Sümeyra TURAN tebrik edildi. Ayrıca yakın zamanda gerçekleşen yönetici görev değişimi ile Yüksekokulumuzdan ayrılan Doç. Dr. Hacer YALNIZ DİLCEN’e de katkılarından dolayı teşekkür edildi. Yüksekokul ailesi olarak duygusal anların yaşandığı iftar yemeği Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Elif KARAHAN’ın konuşmaları ile sona erdi.