2020 Yılı Sosyal Sorumluluk Projeleri

Proje Adı: İlk ve Acil Yardım Programı, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kapsamında Yapılan Sosyal Aktivite ve Faaliyetler
  • Proje Hakkında Kısa Bilgi: İlk ve Acil yardım programı Öğretim Görevlisi Erhan ŞEKER koordinatörlüğünde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında 150 öğrenci ile 50 den fazla ilde; erzak yardımları, park temizlikleri, sahil temizlikleri, fidan dikimleri, ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık bot, mont tedariki, depremzedelere yardım, sokak hayvanlarına yardım, hayvan barınaklarına yardım, sığınma evlerindeki bebeklere mama ve bez yardımı, Hatay yangınından sonra fidan dikimi ve onlarca aktivite yapıldı. Faaliyet yaparak topluma hizmet bilinci geliştirildi. Ders dönemi biterken daha fazlasıyla yine yardıma koşan ve topluma hizmeti görev edinen bireyler olmaya devam edeceklerini ilettiler.
  • Danışman Öğretim Elemanı: Öğr. Gör. Erhan ŞEKER
  • Projede Görev Alan Öğrencilerimiz: -
  • Gerçekleştirildiği Tarih: Ocak-Aralık,2020
  • Destek Verenler/Paydaşlar:-
Proje Adı: Yaşlı Bakım Programı, Seçmeli Ders Kapsamında Şehit Kütüphanelerine Kitap Desteği
  • Proje Hakkında Kısa Bilgi: Yüksekokulumuz Yaşlı bakımı programı olarak seçmeli ders kapsamında yapılan sosyal sorumluluk projesi büyük bir özveriyle gerçekleştirildi. Bu sene Covid19 pandemisi sebebiyle eğitimlerin uzaktan yürütülmesi, projeyi gerçekleştirmeye engel olamadı. ‘Şehit kütüphaneleri için kitap okuyoruz, kitap yolluyoruz. Haydi sende bize katıl ’ sloganıyla çıkılan yolda başta Yaşlı bakımı programı öğrencileri olmak üzere farklı illerden pek çok gönüllü tarafından yapılan kitap bağışlarıyla anlamlı etkinlik tamamlandı. Geçen sene Eskişehire gönderilen kitaplar bu sene Iğdır/Aralık Şehit Erhan Çiyapul Anadolu Lisesine gönderildi.
  • Danışman Öğretim Elemanı: Öğr. Gör. Arzu TAZEGÜN
  • Projede Görev Alan Öğrencilerimiz: -