2021 Yılı Sosyal Sorumluluk Projeleri

Proje Adı: İlk ve Acil Yardım Programı, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kapsamında Yapılan Sosyal Aktivite ve Faaliyetler
  • Proje Hakkında Kısa Bilgi: İlk ve Acil yardım programı Öğretim Görevlisi Erhan ŞEKER koordinatörlüğünde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında 132 öğrenci ile; erzak yardımları, park temizlikleri, sahil temizlikleri, fidan dikimleri, ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık bot, mont tedariki, depremzedelere yardım, sokak hayvanlarına yardım, hayvan barınaklarına yardım, sığınma evlerindeki bebeklere mama ve bez yardımı, onlarca aktivite yapıldı. Faaliyet yaparak topluma hizmet bilinci geliştildi. Ders dönemi biterken daha fazlasıyla yine yardıma koşan ve topluma hizmeti görev edinen bireyler olmaya devam edeceklerini ilettiler.
  • Danışman Öğretim Elemanı: Öğr. Gör. Erhan ŞEKER
  • Projede Görev Alan Öğrencilerimiz: -
  • Gerçekleştirildiği Tarih: Eylül-Aralık,2021
  • Destek Verenler/Paydaşlar:-
Proje Adı: Optisyenlik Programı, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kapsamında Yapılan Sosyal Aktivite ve Faaliyetler
  • Proje Hakkında Kısa Bilgi:2021-2022 Güz DönemindeOptisyenlik Programı dış seçmeli olarak verilen SHM368.2 Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Öğr.Gör. Şeyma Nur ÖNAL koordinatörlüğünde öğrencilerimiz yardım, çocuk, hayvan, çevre ve doğa temelli çok duyarlı etkinlikler gerçekleştirdi. Öğrencilerimize ve hocamız teşekkür ederiz.
  • Danışman Öğretim Elemanı: Öğr. Gör. Şeyma NUR ÖNAL
  • Projede Görev Alan Öğrencilerimiz: -