Yüksekokulumuzda Temel İlk Yardım Etkinliği Düzenlendi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakım Programı Öğr. Gör. Meryem KAR tarafından 26.05.2021 tarihinde Temel İlk Yardım etkinliği düzenlendi.

Eğitim, Ankara AKUT İlk Yardım Merkezi Eğitim Sorumlusu Murat AZGIN tarafından verildi.

Yaklaşık 140 öğrencinin katılım sağladığı eğitimde, temel ilk yardım bilgilerine ve öğrenci sorularına yer verildi. Eğitim sonunda etkinlik moderatörü Öğr. Gör. Meryem Kar tarafından Eğitim Sorumlusu Sayın Murat AZGIN’a Yüksekokulumuz adına teşekkür belgesi verildi.