Yüksekokulumuzda Paramedikler Günü ''Paramedik Mesleğinin Yasal Sorumlulukları Eğitimi'' ile Kutlandı

Öğretim Görevlisi Erhan ŞEKER Moderatörlüğünde İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerine yönelik Acil Tıp Ve Afet Çalışanları Derneği Genel Başkanı,Beykoz Üniversitesi ye Kent Üniversitesinde görev yapmaka olan Öğr. Gör.Temel KILINÇLI tarafından Paramedik  Mesleğinin  Yasal Sorumlulukları, Paramedik ve Acil Tıp Mesleğine Bakış, Paramediklerin İş İmkanları, 22 Aralık Paramedikler Günü ve Kutlaması, Sağlıkta Şiddet, Tıbbi Uygulama Hataları Ve Aydınlatılmış Onamın Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerindeki yeri ve ilgili birçok konu ele alındığı toplantı Zoom Meeting üzerinden gerçekleşmiştir. Toplantıya İlk Ve Acil Yardım Programından mezun ve kayıtlı 285 öğrenci katılım sağlamıştır. Etkinlik için Öğr. Gör. Erhan Şeker hocamız teşekkür ederiz.