YÜKSEKOKULUMUZDA “GÜNÜNÜZ 30 SAAT OLSUN, İSTER MİSİNİZ? ZAMAN YÖNETİMİ” KONULU ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “Gününüz 30 saat olsun, ister misiniz? Zaman Yönetimi” isimli etkinlik 2 Mart 2021 tarihinde çok sayıda akademik personelin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan ERSOY tarafından verilen eğitime Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN’da iştirak etti. Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Aslı SALDAMLI tarafından yapılan etkinlikte konuşmacı Prof. Dr. Gürkan ERSOY günlük hayattan örneklerden, geçmişte yaşadıklarında ve günümüz teknolojisinin bize kazandırdığı zaman avantajından bahsetti. Oldukça keyifli dakikaların yaşandığı etkinlik sonunda Prof. Dr. Gürkan ERSOY’a SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Video