Yüksekokulumuzda ''Erken Çocuklukta Montessorri Eğitimi'' Verildi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Çocuk Bakımı ve Gençlik Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Elemanı Gökçen AKBABAOĞLU'nun  moderatörlüğünde 23.12.2020 tarihi saat 13.30'da üniversite akademik personeline, öğretmenler ile çocuk gelişimi ve tüm öğrencilere yönelik olan ''Erken Çocuklukta Montessorri Eğitimi''ni  konuşmacı olarak, Trakya Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü  Bölüm Başkanı ve Engelli Çalışmaları Bölüm Başkanı- Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi  Prof.Dr. Yeşim FAZLIOĞLU gerçekleştirmiş  olup,  etkinlik SHMYO  Zoom Meeting üzerinden katılımcıların ilgisi ile gerçekleştirilmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü’ nden 1989 yılında mezun olan  Prof.Dr. Yeşim FAZLIOĞLU, Yüksek Lisans Eğitimini 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Çocuk Gelişimi Bölümünde tamamlamış, 2004 yılında Ankara Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünde’de doktora eğitiminden mezun olmuştur. Devamında ise, 2018 yılında Patras Universitesi’nde   post doktora yaparak eğitimini tamamlamıştır.  Yurt içi ve yurt dışında bir çok yayımlanmış kitap, makale  ve çalışması bulunan değerli hocamızın Editörlüğünü yaptığı çok sayıda kitap bulunmakta ve kendisi erken çocukluk-özel eğitim üzerine de bir çok  projede aktif olarak yer almıştır.

Değerli hocalarımız;   Prof.Dr Yeşim Fazlıoğlu’na katılımından,  Öğr.Gör.Gökçen AKBABAOĞLU’na da bu süreçteki  katkılarından dolayı  teşekkürlerimizi sunuyoruz.