Yüksekokulumuzda "Doğa Eğitimi ve Ekolojik Bakış Açısına Sahip Olma" Eğitimi Verildi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Çocuk Bakımı ve Gençlik Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı  Öğretim  Elemanı  Gökçen  AKBABAOĞLU'nun  moderatörlüğünde , Çocuk ve Çevre Dersi kapsamında, 12.01.2021 tarihi saat 13.30'da üniversite akademik personeline, öğretmenler ile çocuk gelişimi ve tüm öğrencilere yönelik olan ''DOĞA EĞİTİMİ VE EKOLOJİK BAKIŞ AÇISINA SAHİP OLMA' isimli konferansı,  konuşmacı olarak, 7 Eylül Anaokulu Müdüresi, TEMA VAKFI BARTIN İL TEMSİLCİSİ Filiz ASLAN KARACA gerçekleştirmiş  olup,  etkinlik SHMYO  Zoom Meeting üzerinden yapılmıştır.

Filiz ASLAN KARACA 1977 Ankara doğumlu olup ,Konya Selçuk Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunudur. Aynı zamanda Bartın Üniversitesi, Yaşam Boyu Öğrenme Bölümünde, Tezli Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak, alanında uzmanlaşmıştır. Evli ve bir çocuk annesi olan Filiz ASLAN KARACA mesleğinde 21 yılı tamamlamıştır. Ayrıca 2014 yılından beri TEMA Vakfı İl Temsilciliği görevini de devam ettirmekte olan bir doğa sever eğitimcidir.

Değerli hocalarımız;   Filiz ASLAN KARACA’ya katılımından,  Öğr. Gör. Gökçen AKBABAOĞLU’na da bu süreçteki  katkılarından dolayı  teşekkürlerimizi sunuyoruz.