Staj Komisyonu Bilgilendirme Toplantısı 26.02.2021 Tarihinde Gerçekleştirildi.

26.02.2021 tarihinde saat:20:45'te 2021 yaz dönemi staj yapacak öğrencilerin sömestr döneminde staj yeri ayarlamaları ve gerekli evrakları okulumuzun web sitesi üzerinden temin etmeleri gerektiği ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. SHMYO Staj komisyon başkanı Öğr. Gör. Arzu TAZEGÜN moderatörlüğünde düzenlenen toplantıya staj komisyon üyesi hocalarımızın tamamı katıldı. Toplantı sonunda yaz stajı tarihleri belirlenerek, staj sözleşme formu revize edildi. Öğrencilerin temin etmesi gereken evraklar ekte sunulmuştur. Konu ile ilgili detaylı bilgi programın staj koordinatör hocası tarafından ayrıca yapılacaktır.