SMYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Bartın Sağlık Meslek Yüksekokulu (SHMYO) 2022-2023 Akademik Yılı Akademik Kurul toplantısı 10.03.2023 tarihinde saat 14:00'da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un katılımıyla gerçekleştirdi.

Ağdacı Kampüsü konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda SHMYO Müdürü Doç. Dr. Hacer YALNIZ DİLCEN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun 2022 akademik yılını değerlendirildiği bir sunum yaptı. Geçtiğimiz akademik yılda yapılan çalışmalar, stratejik hedefler, kalite süreçleri, yüksekokulun insan kaynağı ve öğrenci istatistikleri,  araştırma çalışmaları ile tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda konuşan Rektör Uzun, Son 3 akademik yılın değerlendirildiği toplantıda 2022 yılındaki varılan noktadan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Toplantı, Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun’un akademik insan kaynağının görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.