Şimdi Hareket Zamanı Etkinliği Gerçekleştirildi.

Teknoloji bağımlılığı; teknoloji ve internetin bilinçli olmayan, kontrolsüz bir şekilde kullanımına bağlı olarak ortaya çıkan bir bağımlılık türüdür.
Bağımlılık ile mücadeleye dikkat çekmek için Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Spor Kulübü ile ortak olarak 10 Mayıs Dünya Hareket Günü’nde fitness antrenörü Sıla Demirel’in katkılarıyla Ağdacı Kampüsü kapalı spor salonunda ‘Şimdi Hareket Zamanı’ etkinliğini düzenledik. Katılımları için SHMYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Yalnız Dilcen ve MYO müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi başta olmak üzere tüm hocalarımıza, idari personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.