SHMYO'da Kadın ve Menapoz Konusunda Seminer Verildi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü, Yaşlı Bakım Programı Öğretim Elemanı Meryem KAR’ın moderatörlüğünde 23.12.2020 tarihi saat 14.00'da üniversitemiz Yaşlı Bakım programı öğrencilere yönelik olan ''Kadın ve Menopoz''u konuşmacı olarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç, Dr. Tuncay YÜCE gerçekleştirmiş olup, etkinlik Zoom Meeting üzerinden katılımcıların ilgisi ile gerçekleştirilmiştir. 1981 Kahramanmaraş / Elbistan doğdu. İlkokul eğitimini Geçit Köyü ilkokulunda, ortaokul eğitimini Elbistan Mükrimin Halil Lisesinde, lise eğitimini Ankara Yenimahalle Mimar Sinan Lisesinde tamamlayarak 1998 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. İngilizce hazırlık ve tıp eğitimini 2005 yılında tamamlayarak aynı yıl uzmanlık sınavında ilk tercihi olan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünü kazandı. 2013 yan dal sınavında Türkiye 2.si olarak 2014 yılında perinatoloji yan dal eğitimi için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Perinatoloji bölümüne başladı. Değerli hocalarımız; Doç. Dr. Tuncay YÜCE’ye katılımından, Öğr. Gör. Meryem KAR’a da bu süreçteki katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.