Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrenci Uyum Etkinlikleri Yapıldı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı, okulumuza yeni katılan öğrencilerimize 05-09 Ekim 2020 tarihlerinde yüksekokul programlarımız bazında öğretim elemanlarımızın katılımı ile öğrenci uyum etkinlikleri düzenlendi.
Bartın Üniversitesi hakkında bilgiler, üniversitemizin  yerleşkeleri, fakülte/enstitü/yüksekokul/meslek yüksekokulların kısa tanıtımı, birim resmi sosyal medya hesaplarının tanıtımı, bölümlerde görevli öğretim elemanlarının tanıtımı ve çalışma alanları, bize ulaşın sayfalarının kullanımı, öğrencilerin hak ve sorumlulukları, öğrenci danışmanlıkları ve ders seçimleri ile ilgili mevzuat ve öğrenci disiplin hükümlerinin bilgilendirilmesi, çift anadal ve yandal uygulaması Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) üzerinden yapılan anketler, İç paydaşlarımız olan öğrencilerin kalite süreçlerine katılımı hakkında bilgilendirme, öğrencilerin bilimsel etkinliklere katılımı destekleme süreçleri ile ilgili koşullar hakkında bilgilendirilmesi, Üniversitemiz tarafından sağlanan sağlık hizmetleri ilgili Mediko-Sosyal biriminin tanıtımı, kütüphane hizmetleri ile ilgili bilgilendirme, öğrencilere verilen yemekhane ve kantin hizmetleri ile ilgili bilgilendirme, öğrencilerimizin sosyal etkinliklere katılımlarını arttırmak amacıyla mevcut öğrenci kulüpleri, öğrenci kulüplerinin faaliyet alanları, öğrenci kulüp danışmanları ve kulüp kurulması/üye olma süreçleri ile ilgili bilgilendirme Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Bilim, Kültür ve Spor Şenlikleri hakkında bilgilendirme, Üst yönetime ulaşmayı sürekli açık tutmak, şikayet, görüş ve önerilere hızlı çözüm üretebilmek adına faaliyet gösteren Rektörlük İletişim Merkezinin (RİMER) tanıtımı, Sıfır atık projesi hakkında bilgilendirme ve uygulama bilincinin arttırılması, Kaynakların etkin ve verimli kullanımı konusunda bilgilendirme Üniversitemiz öğrencilerinin kısmi zamanlı olarak istihdamı ile ilgili başvuru ve çalışma süreçleri hakkında bilgilendirme, EDUROAM hizmeti hakkında bilgilendirme, ERASMUS, Mevlana ve Farabi Değişim programları hakkında öğrencilerin yurtiçi ve yurtdışı öğrenim/staj imkanları ile Üniversitemizin anlaşmalı olduğu üniversitelerin tanıtımı, Uzaktan Eğitim süreci ve e-ders sistemi hakkında bilgilendirmeler yapılarak öğrencilerin soruları yanıtlandı.
Yüksekokulumuza yeni katılan tüm öğrencilerimize ''Hoş Geldiniz'' diyerek sağlık ve başarı diliyoruz.