Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Sağlık Hizmetleri Meslek  Yüksekokulu öğretim elemanlarının katılımı ile 18/12/2020  tarihinde Cuma Günü saat  11.30’da Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN başkanlığında, Zoom Meeting programı üzerinden akademik kurul toplantısı yapıldı. Yüksekokulumuza  Aralık ayı ek dersleri, RİMER şikayet ve teşekkürleri, e-ders dokümanlarının kontrolü, danışmalık izlem formlarının tamamlanması, programlarca sıkça sorulan soruların hazırlanması, yatırım bütçesi hazırlıklarının yapılması ve eğitim öğretime ait diğer işler konuşuldu. Gündemlerin ardından öğretim elemanlarımızın görüş ve önerileri dinlendi. Toplantı Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN’in iyi dilekleri ile sonlandırıldı.