Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları ile Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Sağlık Hizmetleri Meslek  Yüksekokulu öğretim elemanlarının katılımı ile 29/09/2020  tarihinde  saat  14.30’da Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN başkanlığında, Zoom Meeting programı üzerinden akademik kurul toplantısı yapıldı. Yüksekokulumuza  yeni  atanan  Öğr.  Gör.  Gizem  MERMERKAYA  akademik personel ile tanıştırıldı. 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulunuldu ve 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi. Oryantasyon eğitimlerinin planlanması, öğrenci danışmanlıklarının etkin ve verimli bir şekilde yapılması, ders izlencelerinin hazırlanması ve öğrencilere dönem başında verilmesi, danışmanlık formları hakkında bilgilendirme ve danışmanlık formlarının doldurulması, kontrol listelerinin Öğretim elemanları tarafından tamamlanması, derslerin etkili ve verimli bir şekilde işlenmesi, muafiyet sınavları ile ilgili öğrencileri bilgilendirme, öğrenci ders muafiyetlerinin yapılması, staj notlarının sisteme girilmesi, ÇAP’lar konusunda duyurular ve danışman hocalar tarafından öğrencilerin bilgilendirilmesi, öğretim elemanları tarafından hazırlanan derslerin ve dokümanların (Loom, pdf vd.) E-ders sistemine eklenmesi (e-ders.bartin.edu.tr), sınıf temsilcilerinin öğretim elemanları tarafından seçilmesi, öğretim elemanlarının  "Eğiticilerin  Eğitimi"ne  katılım  sağlaması konularında görüş alışverişi yapıldı. Toplantı Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN’in iyi dilekleri ile sonlandırıldı.