“Optisyenlik ve Optisyenliğin Geleceği” Semineri

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü Optisyenlik Programı tarafından organize edilen “Optisyenlik ve Optisyenliğin Geleceği” konulu seminer programı 26.03.2019 Salı günü saat 10:30’ da Optisyen.com ekibinin (Optisyen Durmuş BEKDEMİR, Gözlükçü Teoman KÜÇÜK, Optisyen Ayhan DEMİRCAN ve Gözlükçü Onur YAHŞİ) katılımıyla gerçekleştirildi.  Öğrenci katılımının ve ilgisinin yoğun olduğu seminerde Optisyen.COM ekibi öğrencilerimizin, meslek ve sektör hakkında merak ettikleri pek çok soruyu cevapladılar. Etkinlik, Optisyen.COM üyelerinin Optisyenlik laboratuvarını ziyaret etmeleri ve öğrencilerle birlikte gözlük yapmalarıyla son buldu.