Mendeley, Turnitin ve Ithenticate veri tabanları kullanıcı eğitimi gerçekleştirildi.

Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu proje komisyonu tarafından düzenlenen ve öğretim elemanlarının gelişimi için planlanan 2023-2024 güz dönemi eğitimleri kapsamında Mendeley, Turnitin ve Ithenticate veritabanları kullanıcı eğitimi 15 Aralık 2023 tarihinde Saat:14:30’da online olarak gerçekleştirilmiştir. Üniversitemizin farklı bölüm ve programlarından da çok sayıda öğretim elemanının katıldığı etkinliği Bartın Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Başkanlığında görevli Kütüphaneci Tuğba BİRKİN’in yönetmiş ve moderatörlüğünü Optisyenlik Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Mustafa ŞENAY yapmıştır. Eğitim sonunda Moderatör  Öğr. Gör. Dr. Mustafa ŞENAY tarafından Konuşmacı Tuğba BİRKİN’e Yüksekokul adına teşekkür belgesi verilmiştir.