Dünya Kalp Günü Etkinliği

16 Kasım 2023 tarihinde Dünya Kalp Günü dolayısyla Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Myo tarafından ortaklaşa gercekleştirilmistir. Etkinlikte 112 akademik ve idari personel ile ögrencilerin tansiyon ölçümleri, boy, kilo ve bel çevresi ölçümleri yapılmıştır. Etkinlikte Yüksekokulumuzdan Dr. Ögr. Üyesi Elçin Sebahat Kasapoğlu ile Yaşlı Baķımı Programı ögrencilerimizden Mehtap Karadana, Buse Yılmaz, Çiğdem Soydan ve Ebru Karaarslan görev almıştır. Etkinlik kapsamında ayrıca tüm katılanlara kalp damar hastalıklarından korunmak için yapılması gerekenler hakkında sağlık eğitimi verilmiştir. Etkinliğimiz saat 10.00'da başlayıp 15.00'da sona ermiştir.