2023 YILI İFTAR YEMEĞİMİZ

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ortak olarak düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. 12.04.2023 tarihinde gerçekleştirilen iftar yemeğine; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Sevim ÇELİK, Genel Sekreter Doç. Dr. Sait CEYHAN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul müdürü Doç. Dr. Hacer YALNIZ DİLCEN, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ başta olmak üzere iki yüksekokulun öğretim elemanları ve aileleri katıldı. Yemekte Kurum aidiyet duygusunun ve paylaşmanın öneminden bahseden Rektör Orhan UZUN, davet dolayısıyla duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.