2022 YILININ İLK AKADEMİK KURULU YAPILDI

Yüksekokulumuz 2022 yılının ilk akademik kurulunu 21.01.22 tarihinde gerçekleştirdi. Akademik kurulda Yüksekokulumuzun bölüm başkanları 2021 yılını öğretim elemanları, öğrenci katkıları, bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi bir çok açıdan değerlendirirken değerlendirirken,  Yüksekokul komisyon başkanları da komisyonlarının 2021 yılındaki etkinlikler ve 2022 yılı için yapılan planlamalar anlatıldı.

Akademik kurulumuza katkı ve katılım sağlayan tüm öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.