image/svg+xml
image/svg+xml

2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Yoğun Öğrenci Katılımı ile Online Olarak Gerçekleştirildi.

Bu yıl pandemi COVİD-19 nedeniyle "2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni" Zoom uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirilmiştir. 21 Eylül Pazartesi günü saat 14:00'da başlayan tören Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Açılış konuşmasını yapan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, konuşmasında eğitimde dijital dönüşüm ile birlikte yeni yüzyılın meslek yetiştiricilerinin ve üniversite mezunlarının sahip olması gereken iletişim, inovasyon ve adaptasyon gibi önemli özelliklere vurgu yapmıştır. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, öğrencilere eğitim öğretim süreçlerinde büyük bir fedakarlık gösteren tüm öğretim elemanlarına teşekkürlerini sunmuş yeni mezun öğrenci arkadaşlarımıza mezuniyetlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını ve Bartın Üniversitesi ailesinin bir üyesi olmayı devam ettireceklerini konuşmasında dile getirmiştir. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak katılımları ile mezuniyetimizi onurlandıran Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN’a teşekkürlerimizi sunarız.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ardından konuşmasını gerçekleştiren Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN, öğretim elemanlarına emekleri için teşekkürlerini sunmuş ve mezun öğrencilerimizi tebrik etmiş, Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun kalite odaklı, gelişime açık, bilimsel değerlere önem veren nitelikli meslek elemanları yetiştirdiğini ve mezunlarımızla iletişimin her zaman devam edeceğini konuşmasında vurgulamıştır.

Bölüm Başkanlarımızdan Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Elçin Sabahat KASAPOĞLU,  Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Figen KARAÇETİN ve Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Ayşenur NAZİK FAYIZ konuşmalarını yapmış ve mezunlarımıza güzel temennilerde bulunmuşlardır.

Yüksekokulumuz birincilerimiz Duygu KAN (Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı), ikincilerimiz Derya KARAÇAY (Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama)  ve Büşra UÇAR  (Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı) üçüncümüz Handenur TEKE (Çocuk Gelişimi Programı) konuşmalarını yapmış ve dereceye giren öğrencilerimiz için hazırlanan plaketlerin görselleri sunulmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde mezun veren yedi programda dereceye giren öğrencilerimizin isimleri okunmuş ve tebrik edilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Öğretim elemanlarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Tuba ÖZDEMİR ÖGE, Öğr. Gör. Osman ŞALCI, Öğr. Gör. Aslı SALDAMLI, Öğr. Gör. Arzu TAZEGÜN ve Öğr. Gör. Nevin BAKIR hocalarımız öğrencilerimizin mezuniyetlerini kutlamış ve iyi temennilerde bulunarak konuşma yapmışlardır.

Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Şeyma Nur ÖNAL, Mezun Bilgi Sistemi, Yetenek Kapısı, Yüksekokulumuz Mezun Bilgi İletişim Komisyonu hakkında bilgilendirme yapmış ve mezunları tebrik ederek konuşmasını sonlandırmıştır.

Mezuniyet programı sunucusu Öğr. Gör. Gamze UYKUCU ARMUTÇUOĞLU ve bilgisayar sorumlusu Öğr. Gör. Gökhan KUTLUANA hocamıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mezun Öğrencilerimizin Videosu



Mezuniyet Program Sunumu
  • Ankara Elmadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Yüksekokulumuz Tanıtıldı.

  • Yüksekokulumuzda Hastane Bilgi Yönetim Süreçleri ve Hasta Kabulü Eğitimi Gerçekleştirildi.

  • Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı Başkent Optik Fuarına Katılım Sağlamıştır.

  • Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri "VIII. Tralli Travma Rallisi" Yarışmasından “Centilmenlik” ödülü ile döndü.

  • Genç akademisyenlerin proje danışmanlığı rolü tartışıldı.

  • Jinekolojik Kanserlerin Bakım ve Yönetiminde Güncel Yaklaşımlar ve Yapay Zeka Sempozyumu Gerçekleştirildi.

  • Yüksekokulumuzda 2024 Yılının İkinci Akademik Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2024 tarihinde Gerçekleştirildi.

  • Üniversitemizde “Dünya Sağlık Günü” Kapsamında Sağlık Taraması Yapıldı.

  • Yüksekokulumuz İftar Yemeğinde Bir araya Geldi.

  • Akademik Yükselme