UYUŞTURUCU ile MÜCADELE FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Uyuşturucu ile Mücadele İl Eylem planı kapsamında, Üniversite öğrencilerine yönelik uyuşturucu ile mücadele konusunda farkındalık çalışması yapılmıştır. TBM Yeşilay'ın Alkol Bağımlılığı, Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ve Tütün Bağımlılığı konularındaki broşürleri  25.12.2019 Çarşamba günü,10.30-12.30 saatleri arasında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binası giriş katında stant açılarak üniversite öğrencilerine bilgilendirme ve farkındalık çalışması yapılmıştır. Bu etkinlikte 357 öğrenciye ulaşılmıştır.

• İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencimizden İşaret Dilinde Korona Virüs Kuralları

• ATAMA

• Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine İlişkin Sıkça Sorulan Sorular

• ŞERİFE BACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARET