UYUŞTURUCU ile MÜCADELE FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Uyuşturucu ile Mücadele İl Eylem planı kapsamında, Üniversite öğrencilerine yönelik uyuşturucu ile mücadele konusunda farkındalık çalışması yapılmıştır. TBM Yeşilay'ın Alkol Bağımlılığı, Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ve Tütün Bağımlılığı konularındaki broşürleri  25.12.2019 Çarşamba günü,10.30-12.30 saatleri arasında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binası giriş katında stant açılarak üniversite öğrencilerine bilgilendirme ve farkındalık çalışması yapılmıştır. Bu etkinlikte 357 öğrenciye ulaşılmıştır.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.

• Bartın Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Yüksekokulumuz Tanıtıldı.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan Akademik Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan İdari Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Görev Değişim Töreni