Öğretim Elemanlarımızdan Otizmli Bireylerin Ailelerine Eğitim Desteği

Otizmli bireylerin ailelerine yönelik Bartın Valiliği, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından planlanan seminere Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak katkı sağladık. 12.12.2019 tarihinde gerçekleşen seminerde Öğr. Gör. Arzu TAZEGÜN ‘’ Otizmli Bireylerde Sağlık Yaklaşımları ‘’ konulu eğitim verirken, Öğr. Gör. Ahmet ÖZKAN ise ‘’ Otizmli Bireylerin Özellikleri ve İletişim Yaklaşımları‘’ konularına değinmiştir. Video gösterisiyle başlayan eğitim ailelerin geri bildirimlerinin olduğu Soru-Cevap kısmıyla sona erdi. Seminere Otizmli bireylerin aileleri ve çocuklarının yanı sıra, dernek ve kurum yöneticileri ile özel eğitim öğretmenleri katıldı. Aileler ve katılan eğitimciler sunum sonunda memnuniyetlerini dile getirip teşekkür ettiler.