İş Planı Yarışması Ödülleri Verildi.

Üniversitemiz 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreninde, Üniversitemiz Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü ile KOSGEB Bartın İl Müdürlüğü’nün iş birliğiyle Uygulamalı Girişimcilik dersi alan öğrencilere yönelik “İş Planı Yarışması’ ödülleri verildi.

Yarışma sonucunda; “OPTİK” isimli projesi ile üçüncülük ödülünü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencisi Hasan Topuzoğlu, “ÇAMAŞIRHANE” isimli projesi ile ikincilik ödülünü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencisi Zeynep Mengüç ve yine “OPTİK” isimli projesi ile birincilik ödülünü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencisi Gözde Kuru aldı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

• UYUŞTURUCU ile MÜCADELE FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

• YÜKSEKOKULUMUZDAN ŞEHİT KÜTÜPHANELERİNE ANLAMLI DESTEK

• Öğretim Elemanlarımızdan Otizmli Bireylerin Ailelerine Eğitim Desteği

• Diyabette Farkındalık ve Güncel Yaklaşımlar Paneli Gerçekleştirildi.

• İş Planı Yarışması Ödülleri Verildi.

• Okul-Hastane Entegrasyonu-II

• Okul-Hastane Entegrasyonu-I