İş Planı Yarışması Ödülleri Verildi.

Üniversitemiz 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreninde, Üniversitemiz Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü ile KOSGEB Bartın İl Müdürlüğü’nün iş birliğiyle Uygulamalı Girişimcilik dersi alan öğrencilere yönelik “İş Planı Yarışması’ ödülleri verildi.

Yarışma sonucunda; “OPTİK” isimli projesi ile üçüncülük ödülünü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencisi Hasan Topuzoğlu, “ÇAMAŞIRHANE” isimli projesi ile ikincilik ödülünü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencisi Zeynep Mengüç ve yine “OPTİK” isimli projesi ile birincilik ödülünü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencisi Gözde Kuru aldı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

• İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencimizden İşaret Dilinde Korona Virüs Kuralları

• ATAMA

• Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine İlişkin Sıkça Sorulan Sorular

• ŞERİFE BACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARET