Okul-Hastane Entegrasyonu-I

Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayfer BAYINDIR ÇEVİK, Yaşlı Bakım Programı Öğr. Gör. Elçin Sebahat KASAPOĞLU, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Öğr. Gör. Öznur KIRMIZI AY, İlk ve Acil Yardım Programı Öğr. Gör. Erhan ŞEKER, Evde Hasta Bakımı Programı Öğr. Gör. Elif YATGIN 02.09.2019 tarihinde Bartın Devlet Hastanesi Başhekim’i Uzm. Dr. Abdullah DANIŞMAN’ı  ziyaret etti.

Bu ziyaretler ile öğrencilerimizin Bartın Devlet Hastanesi birimlerinde gerçekleştirdikleri klinik uygulamalara yönelik yüksek okul-hastane işbirliğinin her iki kurum içinde faydalı olacağı ve bu iş birliğinin devam ettirilmesine karar verildi.
  • İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencimizden İşaret Dilinde Korona Virüs Kuralları

• ATAMA

• Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine İlişkin Sıkça Sorulan Sorular

• ŞERİFE BACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARET