image/svg+xml
image/svg+xml

Yüksekokulumuzun Mezuniyet Coşkusu

Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde Yüksekokulumuzun 10. Mezunları olan yaklaşık 700 öğrenci keplerini atarak mezuniyet heyecanı yaşadı.  Kortej yürüyüşü ile başlayan törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN mezuniyetin aynı zamanda yeni bir başlangıç olduğunu belirterek, mezun olan öğrencileri ve bu gururu paylaşan aileleri kutladı.

Rektör Uzun, “Bartın Üniversitesi olarak her yıl binlerce mezun veren büyük bir aileyiz. Öğrencilerimizin geleceğe doğru bir adım daha attığı bugün de pırıl pırıl gençlerimizi azim ve umut dolu yürekleriyle mezun ediyoruz. Burada da daima bir yuvanız olduğunu unutmayın. En değerli bileşenimiz olan siz öğrencilerimizi yeni başlangıçlara yolcu ederken emekleriniz, çalışkanlıklarınız ve disiplininizle ülkemize faydalı olacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Üniversitemiz genelinde Ön lisans programları arasında Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programından Buse MADEN Üniversite ikincilik derecesini ve Yüksekokulumuz birincilik derecesini almaya hak kazanmıştır. Yüksekokulumuz ikincilik derecesini İlk ve Acil Yardım Programından Sedat BAŞAR ve üçüncülük derecesini Evde Hasta Bakımı Programından Seray GÜRBÜZ almıştır. Törende Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilere ödülleri ve başarı belgeleri, Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Elif KARAHAN ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Burcu ŞENTÜRK tarafından takdim edildi.

Bölüm ve Programlarda dereceye giren öğrencilere ise Bölüm Başkanları ve ilgili programların öğretim elemanları tarafından başarı belgeleri ve ödülleri takdim edilmiştir. Başarı belgesi ve ödül takdimin ardından tören, mezuniyet yemini ve keplerin havaya atışı ile son buldu.   

  • Yüksekokulumuzda 2024 Yılının Üçüncü Akademik Genel Kurul Toplantısı 24 Haziran 2024 tarihinde Gerçekleştirildi.

  • Görevden Ayrılma

  • Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Bahar Yarı Yılının Değerlendirildiği Toplantı Gerçekleştirildi.

  • Yüksekokulumuzda “Su Verimliliği” konusunda eğitim düzenlendi.

  • YÜKSEKOKUL ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZ BARÜFEST'TE

  • Yüksekokulumuzdan 1 Haziran Dünya Gözlükçüler ve Optisyenler gününde anlamlı ziyaret

  • Yüksekokulumuzun Mezuniyet Coşkusu

  • Ankara Elmadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Yüksekokulumuz Tanıtıldı.

  • BARÜ 10. İstihdam ve Kariyer Günleri kapsamında Yüksekokulumuz bölüm ve programları tarafından kariyer günü etkinlikleri gerçekleştirildi.

  • BARÜFEST Spor Müsabakaları Kapsamında Öğrencilerimiz ve Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları Görev Aldı.