YÜKSEKOKULUMUZDAN GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKAT

Bartın UMKE tarafından hazırlanan trafik kazası senaryosunda İlk ve Acil Yardım öğrencileri  hayat kurtarmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştırlar.

BARTIN da Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri ve İlk ve Acil Yardım Programı tarafından düzenlenen tatbikat gerçeğini aratmadı. Senaryo gereği Trafik kazasında yaralanan ve araçta sıkışan şahıslar, kurtarılarak hastanelere sevk edildi.
Öğrencilerin beş kişilik gruplar halinde, senaryo gereği yaralananlara yardım etmek, hayat kurtarmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar
Bartın İl Sağlık Müdürü: Dr. Dursun KOÇ ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü: Prof. Dr. İbrahim TÜMEN, program sonunda  tatbikata katılan UMKE ekipleri ve öğrencilere Teşekkür etti.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.

• Bartın Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Yüksekokulumuz Tanıtıldı.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan Akademik Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.