Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Optisyenlik Programı 1 Haziran Dünya Gözlükçüler ve Optisyenler gününde Amasra Maden Şehidi Berkay Pınaroğlu’nun mezarını ziyaret etti. Ziyarete Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Elif KARAHAN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Miraç SEZER, Program öğretim elemanları ve öğrencileri katılım sağladılar. Duygusal anların yaşandığı ziyarette dualar okundu, şehitliğe fidan ve çiçekler dikildi. Berkay Pınaroğlu'nun  ailesi memnuniyetlerini ifade ettiler. Ziyaretimizin gerçekleşmesindeki desteklerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'a teşekkürlerimizi sunarız.
  • Yüksekokulumuzda 2024 Yılının Üçüncü Akademik Genel Kurul Toplantısı 24 Haziran 2024 tarihinde Gerçekleştirildi.

• Görevden Ayrılma

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Bahar Yarı Yılının Değerlendirildiği Toplantı Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuzda “Su Verimliliği” konusunda eğitim düzenlendi.

• YÜKSEKOKUL ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZ BARÜFEST'TE

• Yüksekokulumuzdan 1 Haziran Dünya Gözlükçüler ve Optisyenler gününde anlamlı ziyaret

• Yüksekokulumuzun Mezuniyet Coşkusu

• BARÜ 10. İstihdam ve Kariyer Günleri kapsamında Yüksekokulumuz bölüm ve programları tarafından kariyer günü etkinlikleri gerçekleştirildi.

• BARÜFEST Spor Müsabakaları Kapsamında Öğrencilerimiz ve Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları Görev Aldı.