Yüksekokulumuzda “Su Verimliliği” konusunda eğitim düzenlendi.

Üniversitemizin elde etmiş olduğu başarıları daha ileriye taşımak, elektrik, doğal gaz ve su tüketim giderlerinin asgariye düşürerek Cumhurbaşkanlığı Genelgelerinde belirlenen “Enerji Tasarrufu ve Su Verimliliği” hedeflerine ulaşabilmek en önemli hedeflerimizdendir. Yüksekokulumuzda “Su Verimliliği” konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümünde görevli Öğr. Gör. Mert KÖSE tarafından 28.05.2024 tarihinde öğrenci ve personellerimizden yaklaşık 80 kişinin katılım sağladığı bir eğitim gerçekleştirildi. Bu eğitimde kentsel su verimliliği, tarımsal su verimliliği, endüstriyel su verimliliği, bireysel su verimliliği, su tasarrufu, kuraklık, su kıtlığıyla başa çıkma ve bireysel su ayak izi konuları yer aldı. Katılımcıların soru ve görüşleri ile eğitim sonlandı.

• Yüksekokulumuzda 2024 Yılının Üçüncü Akademik Genel Kurul Toplantısı 24 Haziran 2024 tarihinde Gerçekleştirildi.

• Görevden Ayrılma

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Bahar Yarı Yılının Değerlendirildiği Toplantı Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuzda “Su Verimliliği” konusunda eğitim düzenlendi.

• YÜKSEKOKUL ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZ BARÜFEST'TE

• Yüksekokulumuzdan 1 Haziran Dünya Gözlükçüler ve Optisyenler gününde anlamlı ziyaret

• Yüksekokulumuzun Mezuniyet Coşkusu

• BARÜ 10. İstihdam ve Kariyer Günleri kapsamında Yüksekokulumuz bölüm ve programları tarafından kariyer günü etkinlikleri gerçekleştirildi.

• BARÜFEST Spor Müsabakaları Kapsamında Öğrencilerimiz ve Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları Görev Aldı.