Yüksekokulumuzda Özel Eğitimde "Aile" Konulu Sempozyum Gerçekleştirildi.

‘Aile’ anahtar kavramının ön plana çıktığı çevrimiçi platformda gerçekleştirilen Özel Eğitimde ‘Aile’ Sempozyumu’ muz, Türkiye’deki farklı üniversitelerde görev yapan değerli hocalarımız, öğretmenlerimiz ve ailelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Trabzon Üniversitesi’nden uzman Murat PEHLEVAN tarafından  ‘Ebeveynlere Yönelik Eğitsel Değerlendirme Süreci’ konusu ile başlayan sempozyumumuz sıra ile  Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Aynur GICI VATANSEVER tarafından ‘Aile Eğitiminde Koçluk Uygulaması’,  Osmangazi Üniversitesi’nden uzman Müslüm YILDIZ tarafından ‘Asperger Sendromlu Bireylerde İlk Buluşma ve Romantik İlişkiler’, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nden Uzm. Fzt. Büşra KALKAN tarafından ‘Engelli Gözüyle Spor’,  İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Dr.Öğr.Üyesi Mine AKKAYNAK tarafından ‘Engelli Sporcularda Aile Desteği’, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Akademik Birimi’nden Öğr.Gör.Elçin NURÇİN  tarafından ‘İşitme Kayıplı Çocuklarda Eğitim ve İletişim’ konuları dinleyicilere aktarılmıştır. Sempozyumumuza katılan değerli katılımcılarımıza yüksekokul müdürümüz sayın Dr.Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN  tarafından teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.

• Bartın Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Yüksekokulumuz Tanıtıldı.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan Akademik Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.