Yüksekokulumuzda 2024 Yılının İkinci Akademik Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2024 tarihinde Gerçekleştirildi.

Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2024 yılının ikinci Akademik Genel Kurul toplantısı 18.04.2024 tarihinde saat 12:00'da gerçekleştirildi.

Ağdacı Kampüsü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Derslik 3’te gerçekleştirilen toplantıda eğitim öğretim çalışmaları, bilimsel, kültürel ve sosyal faaliyetlere ilişkin bilgi ve belgelerin raporlama süreçleri, yüksekokulumuz laboratuvarlarının düzenlenmesi ve kullanımı, Üniversitemiz bünyesinde  gerçekleştirilen faaliyetlere akademik insan kaynağı ve öğrencilerinin katılımının önemi,  Yüksekokulumuzda akreditasyon sürecinde yetkilendirilmiş programlarının, akreditasyona hazırlıkları, 2023 yılı Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Programı başvurularının analizi ve 2024 yılı için planlamalarının yapılması konuları görüşüldü.

Toplantı, Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Elif KARAHAN ’nın akademik insan kaynağının görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.