Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Derslik 5’te 11:00’da gerçekleştirilen toplantıda toplam 32 akademik insan kaynağımız ve Yüksekokul sekreterimizin katılımı ile aşağıda belirtilen konu başlıkları görüşüldü:

• Yüksekokulumuz 2024 Yılı Ocak-Haziran Dönemine ait Stratejik Plan/ Hedef ve Göstergeleri İzleme ve Değerlendirme Raporunun değerlendirilmesi, ulaşılmayan hedefler için planlamaların görüşülmesi,
  • 2024 Yılı Ocak-Haziran Dönemine ait PUKÖ Döngüsü Temelli Eylem Planı Gerçekleşme Raporunun değerlendirilmesi, görüş ve önerilenin alınması,
  • 2023-2024 Akademik Yılı sonunda gerçekleştirilen Akademik Danışmanlık Memnuniyet Anket sonuçlarının değerlendirilmesi,
  • 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Ders Değerlendirme Anket sonuçlarına ilişkin iyileştirme önerilerinin görüşülmesi,
  • 2024-2025 Akademik Yılı eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin görüş ve önerilerin alınması

Gündemde yer alan konuların görüşülmesinin ardından Yüksekokulumuzda göreve yeni başlayan Öğr. Gör. Mert KÖSE, Öğr. Gör. Dr. Furkan ŞAHİNBAŞ ve doktora eğitimlerini tamamlayan Öğr. Gör. Dr. Tuncay ÇORAK, Öğr. Gör. Dr. Meryem SEVİM tebrik edildi. Toplantı, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Elif KARAHAN’nın akademik insan kaynağının görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.

• Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Mustafa Şenay Yüksekokulumuz Müdür Yardımcılığı Görevine Atanmıştır.

• Öğrencilere ve Akademisyenlere Yönelik Proje Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Proje Başvuru ve Süreçlerin Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Yasin ÖZGÜRLÜK - Tebrik

• Yüksekokulumuza Yeni Başlayan Öğrencilere Yönelik Kariyer Merkezi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı Tarafından Enerji Verimliliği Konulu Sunum Gerçekleştirildi.

• 2024-2025 Akademik Yılı Öğrenci Oryantasyon Etkinlikleri

• Yüksekokulumuzda 2024 Yılının Dördüncü Akademik Genel Kurul Toplantısı 24 Eylül 2024 Tarihinde Gerçekleştirildi.

• BARÜ’nün diyabet hastalığının tedavisine yönelik projesine TÜBİTAK’tan destek