Kariyer Merkezi'nin 2024-2025 Güz Dönemi etkinlik planı kapsamında, Yüksekokulumuza yeni başlayan öğrencilere yönelik olarak Kariyer Merkezi ve faaliyetleri ile ücretsiz olarak sunulan kariyer danışmanlığı hizmetini tanıtmak amacıyla 08.10.2024 tarihinde 11:30-12:30 saatleri arasında Ağdacı Konferans Salonu'nda Öğr. Gör. Pelin Su Altan'ın anlatımıyla oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. Değerli hocamıza ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne bu faydalı eğitim ve bilgilendirmeleri için teşekkür ediyoruz.
  • Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Mustafa Şenay Yüksekokulumuz Müdür Yardımcılığı Görevine Atanmıştır.

• Öğrencilere ve Akademisyenlere Yönelik Proje Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Proje Başvuru ve Süreçlerin Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Yasin ÖZGÜRLÜK - Tebrik

• Yüksekokulumuza Yeni Başlayan Öğrencilere Yönelik Kariyer Merkezi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı Tarafından Enerji Verimliliği Konulu Sunum Gerçekleştirildi.

• 2024-2025 Akademik Yılı Öğrenci Oryantasyon Etkinlikleri

• Yüksekokulumuzda 2024 Yılının Dördüncü Akademik Genel Kurul Toplantısı 24 Eylül 2024 Tarihinde Gerçekleştirildi.

• BARÜ’nün diyabet hastalığının tedavisine yönelik projesine TÜBİTAK’tan destek