Yüksekokulumuz Sosyal Komisyonunun Düzenlediği 2023 Yıl Başı Etkinliği

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sosyal komisyonunun düzenlediği 2023 yıl başı etkinliğini 23.12.2022 tarihinde gerçekleştirildi. Etkinlikte Tüm Akademik ve idari personel yıl başı dilekleri dileklerini birbirleriyle paylaşırken yıl başı hediyeleri de verildi. Ayrıca etkinlikte Aralık ayında doktorasını bitiren Öğr.Gör.Ayşenur NAZİK FAYIZ, Öğr.Gör. Özge ÇULHAOĞLU, Öğr.Gör. Ayşegül Deniz SÖĞÜT ‘e müdürümüz Doç.Dr. Hacer YALNIZ DİLCEN tarafından hediyeleri takdim  edildi.
  • BARÜ, şehit öğrencisini unutmadı

• Güzellik Sektöründe El Hijyeni Eğitimi Düzenlendi.