Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı Başkent Optik Fuarına Katılım Sağlamıştır.

19 Nisan 2024 Cuma günü Ankara Altınpark Expo Fuar merkezinde gerçekleştirilen Başkent Optik Fuarına Görme Optiği-II dersi kapsamında bir teknik gezi düzenlenmiştir. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin sektörle ilgili pratik bilgi ve deneyim kazanmalarına yardımcı olmaktadır. Böylelikle öğrencilerimiz mesleklerine daha iyi hazırlanmakta ve sektördeki güncel teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilmektedirler. Ayrıca, program öğretim elemanları Doç. Dr. Yasin ÖZGÜRLÜK, Doç. Dr. Mustafa ŞENAY ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail KABAÇELİK de teknik gezi boyunca bilgi ve birikimlerini öğrencilerimize aktararak gezinin daha verimli geçmesini sağlamışlardır. Teknik geziye desteklerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN’a teşekkür ederiz.