Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programı Öğr. Gör. Aslı SALDAMLI, Eğitim Fakültesi Öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Sema SULAK GÜZEY’in yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK 4004 - Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında 26 Haziran-1 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Doğada Yaşam Sanatı” isimli projede eğitmen ve sağlık profesyoneli olarak görev almıştır.

6 gün süren etkinlikte Öğr. Gör. Aslı SALDAMLI tarafından katılımcılara “Doğada meydana gelebilecek olası kazalar ve riskler, temel ilk yardım ve önlemler” isimli eğitim uygulamalı olarak verilmiştir.

Etkinlik sonrası öğretim elemanımıza Bartın Vali Yardımcısı Sn. Hasan Hüseyin UZAN tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

• BARÜ’nün diyabet hastalığının tedavisine yönelik projesine TÜBİTAK’tan destek

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan Akademik Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Bartın Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı Kayıt Kılavuzu

• Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi TUBİTAK 4004 Kapsamında Gerçekleştirilen Projede Eğitmen Olarak Görev Aldı.

• Yüksekokulumuzda 2024 Yılının Üçüncü Akademik Genel Kurul Toplantısı 24 Haziran 2024 tarihinde Gerçekleştirildi.

• Görevden Ayrılma

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Bahar Yarı Yılının Değerlendirildiği Toplantı Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuzda “Su Verimliliği” konusunda eğitim düzenlendi.

• YÜKSEKOKUL ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZ BARÜFEST'TE

• Yüksekokulumuzdan 1 Haziran Dünya Gözlükçüler ve Optisyenler gününde anlamlı ziyaret