Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Elif KARAHAN, Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve Öğrenci Temsilcilerinin katılımı ile 2023 -2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılının değerlendirildiği toplantı 10 Haziran Saat:11:00’da çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Toplantıda bahar yarı yılının bir değerlendirmesi yapılarak öğrenci temsilcilerinin görüş, öneri ve istekleri alındı. Ayrıca Akreditasyon ve Kalite süreçlerinin Eğitim-Öğretim faaliyetlerinde gerçekleştirilmesine yönelik toplantıya katılanlara Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Miraç SEZER tarafından PÜKO döngüsü ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Toplantı katılımcıların karşılıklı iyi dilekleri ile son buldu.

• BARÜ’nün diyabet hastalığının tedavisine yönelik projesine TÜBİTAK’tan destek

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan Akademik Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Bartın Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı Kayıt Kılavuzu

• Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi TUBİTAK 4004 Kapsamında Gerçekleştirilen Projede Eğitmen Olarak Görev Aldı.

• Yüksekokulumuzda 2024 Yılının Üçüncü Akademik Genel Kurul Toplantısı 24 Haziran 2024 tarihinde Gerçekleştirildi.

• Görevden Ayrılma

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Bahar Yarı Yılının Değerlendirildiği Toplantı Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuzda “Su Verimliliği” konusunda eğitim düzenlendi.

• YÜKSEKOKUL ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZ BARÜFEST'TE

• Yüksekokulumuzdan 1 Haziran Dünya Gözlükçüler ve Optisyenler gününde anlamlı ziyaret