Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Akademik Genel Kurul toplantısı 01.03.2024 tarihinde saat 14:30'da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ağdacı Kampüsü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Derslik 3’te gerçekleştirilen toplantıda Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Elif KARAHAN yüksekokulumuzda geçtiğimiz akademik yılda yapılan çalışmalar, stratejik hedefler, kalite süreçleri, yüksekokulun insan kaynağı ve öğrenci istatistikleri, araştırma çalışmaları ile tamamlanan ve devam eden projeler hakkında sunum gerçekleştirdi.

Toplantı, Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun’un akademik insan kaynağının görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.