Yüksekokulumuz 10. İstihdam ve Kariyer Günleri Etkinlikleri

BARÜ 10. İstihdam ve Kariyer Günleri Kapsamında 22 Mayıs 2024 tarihinde 10:00-16:30 saatlerinde arasında Yüksekokulumuz Programları tarafından kariyer etkinlikleri düzenlenecektir.

• Yüksekokulumuzda 2024 Yılının Üçüncü Akademik Genel Kurul Toplantısı 24 Haziran 2024 tarihinde Gerçekleştirildi.

• Görevden Ayrılma

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Bahar Yarı Yılının Değerlendirildiği Toplantı Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuzda “Su Verimliliği” konusunda eğitim düzenlendi.

• YÜKSEKOKUL ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZ BARÜFEST'TE

• Yüksekokulumuzdan 1 Haziran Dünya Gözlükçüler ve Optisyenler gününde anlamlı ziyaret

• Yüksekokulumuzun Mezuniyet Coşkusu

• BARÜ 10. İstihdam ve Kariyer Günleri kapsamında Yüksekokulumuz bölüm ve programları tarafından kariyer günü etkinlikleri gerçekleştirildi.

• BARÜFEST Spor Müsabakaları Kapsamında Öğrencilerimiz ve Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları Görev Aldı.