Yüksekokul Öğretim Elemanlarımızın KA171 Kapsamında Projeleri Kabul Edildi.

Bartın Üniversitesi 2022 yılı teklif çağrısı kapsamında yapılan Erasmus Yükseköğretim Uluslararası Kredi Hareketliliği (KA171) başvuru sonuçlarında birimimiz bünyesinde Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı öğretim elemanları Öğr.Gör. Deniz Ayşegül SÖĞÜT’ün yürütücüsü olduğu , Öğr.Gör. Özge ÇULHAOĞLU ve Öğr.Gör. Cansu PARLAK’ın üyeliğindeki ‘KA171 ÖZEL EĞİTİM’ isimli proje 2.Bölge Azerbeycan tarafından desteklenmek üzere kabul edilmiştir. Bu projede yapılması planlanan hareketlilik türleri gelen ve giden yönlü personel hareketlilikleridir. Personel hareketliliği; özel eğitim alanında birçok bağlamda araştırma yapmayı ve ders vermeyi içermektedir.