Üniversiteler Arası Optisyenlik Bilgi Yarışması

İstanbul Ticaret Odası Gözlükçülük ve Saatçilik Meslek Komitesi'nin, Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği ile birlikte organize ettiği "Türkiye Optisyenlik Meslek Yüksekokulları Arası Bilgi Yarışması", İstanbul Ticaret Odasının Eminönü'ndeki binasında 12.12.2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Bu organizasyon, Üniversitelerin Optisyenlik programı olan 50' nin üzerinde Yüksekokulu ile yapılan yazışmaların ardından gerçekleştirilmiştir. Yüksekokulumuz, düzenlenen bilgi yarışmasına ve ayrıca İstanbul Fuar Merkezinde 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Silmo 2018 Optik fuarına Optisyenlik Program hocası Dr. Öğr. Üyesi Tuba ÖZDEMİR ÖGE’ nin danışmanlığında katılmıştır. Üniversitelerin Optisyenlik programlarında öğrenim gören 15 öğrenci arasından Üniversitemizi temsil eden Optisyenlik öğrencimiz Burakhan EROĞLU yarışmayı 6. sırada tamamlamıştır.

• BARÜ, şehit öğrencisini unutmadı

• Güzellik Sektöründe El Hijyeni Eğitimi Düzenlendi.