TEMEL VE İLERİ İSTATİSTİK EĞİTİMİ

Yüksekokulumuzun Proje Komisyonu tarafından hazırlanan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyal Psikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hamit Coşkun’un eğitmen olarak katıldığı “Temel İstatistik Eğitimi” 25-26 Haziran, “İleri İstatistik Eğitimi” 2-3 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

Prof. Dr. Hamit COŞKUN, istatistiğin temel kavramlarından korelasyon analizlerine, regresyon analizlerinden aracılık ve düzenleyici etki analizlerine, Hayes modellerinden G-Power analizlerine, ölçek geliştirme faktör analizlerinden yapısal eşitlik modellerine ve AMOS programının kullanımına kadar akademisyenlerin ihtiyaç duyduğu konuları bütün detayları ile birebir uygulamalı olarak anlatmıştır. Eğitim akademisyenler tarafından yoğun ilgi görmüştür. 32 saat süren eğitimlerin sonunda Prof. Dr. Hamit COŞKUN’a Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN tarafından plaket ve teşekkür belgesi sunulmuştur. Düzenleme Kurulu üyeleri Öğr. Gör. Gamze UYKUCU ARMUTCUOĞLU, Öğr. Gör. Aslı SALDAMLI ve Öğr. Gör. Osman ŞALCI’ya katkıları için teşekkür belgeleri verilmiştir.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.

• Bartın Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Yüksekokulumuz Tanıtıldı.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan Akademik Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.