ŞERİFE BACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARET

Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğrencileri 11.03.2020 saat 10.00’ da Yüksekokulumuz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programını ziyaret etmişlerdir.

Ziyarette, Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanı Öğr.Gör.Meryem Esra ÖZTABAK program hakkında bilgiler içeren bir sunum yapmıştır. Kız Meslek Lisesi alan öğretmenleri Hacer ÇETİN, Ayşegül KAYALAR ile öğrencileri ve Çocuk Gelişimi program öğretim elemanları Öğr.Gör. Gamze UYKUCU ARMUTCUOĞLU, Öğr.Gör. Ayşenur NAZİK FAYIZ ve Öğr.Gör.Meryem Esra ÖZTABAK önderliğinde Çocuk Gelişimi programı drama atölyesini gezdikten sonra Yüksekokulumuzdan ayrılmışlardır.

• BARÜ, şehit öğrencisini unutmadı

• Güzellik Sektöründe El Hijyeni Eğitimi Düzenlendi.