OTİZM FARKINDALIK GÜNÜNE DESTEK

Çocuk Gelişimi Öğrencileri Otizm Farkındalık Gününde Gönüllü Oldular.

Bartın Üniversitesi Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı gönüllü öğrencileri, Öğr. Gör. Meryem Esra ÖZTABAK önderliğinde,  Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği’nin (BOEDDER) düzenlediği Otizm Farkındalık günü kapsamında düzenlenen yürüyüş ve Cumhuriyet alanı etkinliğine katılarak özel gereksinimli çocuklara ve ailelerine destek verdiler. Etkinlikte Bartın Cumhuriyet meydanında, çeşitli boyama, parmak boyalarla el baskısı ve oyun etkinlikleri ile özel gereksinimli çocuklarımızın güzel vakit geçirmelerine destek oldular.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.