Öğrencilerimiz Meşguliyet Terapisi Dersi Kapsamında Geliştirdikleri El Becerileri ve Sanat Becerileri Materyallerini Sergilediler.

Okulumuz bünyesinde açılan meşguliyet terapisi dersi kapsamında 31.05.2022 tarihinde saat 12:00-14:00 arasında Öğr. Gör. Deniz Ayşegül Deniz Önderliğinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz giriş katında bulunan salonda sergi düzenlenmiştir. Ders kapsamında geliştirdikleri el becerileri ve sanat becerileri materyallerini sunan öğrenciler, birbirinden güzel geliştirdikleri materyallerini sergiledikleri gibi, özel gereksinimli bireylerin eğitim ihtiyaçlarına yönelik geliştirdikleri materyalleri Bartın ilinde bulunan özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerine bağışlamışlar ve bu öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmuşlardır. Öğrencileri canı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Yönetimi, Bölüm Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi.

• Bartın Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Yüksekokulumuz Tanıtıldı.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan Akademik Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Yüksekokulumuzda Yeni Göreve Başlayan İdari Personelimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

• Görev Değişim Töreni