Kadın Sağlığı ve Hijyen Konulu Eğitim Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlisi Pelin SARIKAYA ŞEKER tarafından 25.05. 2022 saat 16:00’da Hacı İbrahim Paşa Kız Yurdunda kalan öğrencilere ve yurtta çalışan personele Kadın sağlığı ve Hijyen eğitimi verildi. Eğitimde kadının toplumdaki yeri, kadın sağlığını etkileyen etmenler, Kadınlarda sık görülen kanser türleri ve erken teşhis yolları, Üreme sağlığı ve mensturasyon dönemi hijyeni konularında bilgiler verilerek eğitim sonunda katılımcıların soruları yanıtlandı.

• Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Yüksekokulumuz Yeni Yönetimi Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliğinde Bir araya Geldi

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar Gerçekleştirildi.