İLERİ WORD VE İLERİ EXCELL KULLANIMI HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİ

Yüksekokulumuz öğretim elemanları için 2020-2021 bahar döneminde gerçekleştirilmesi planlanan hizmet içi etkinlikler kapsamında Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Öğr. Gör. Gökhan KUTLUANA tarafından zoom üzerinden 12.03.2021 tarihinde “İleri Düzeyde Word Kullanımı”, 02.04.2021 tarihinde ise “İleri Düzeyde Excell Kullanımı” eğitimleri verilmiştir.

Eğitimlerde akademisyenler için çalışmalarda ve derslerde kullanılmak üzere etkili ve zaman kazandıran kısa yollar, formüller ve tablolama stilleri detaylı bir şekilde verilirken, öğretim elemanlarının senkronize katılımlarıyla eğitimin kalitesi sağlanmıştır. Eğitim sonunda Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN tarafından Öğr. Gör. Gökhan KUTLUANA’ya teşekkür belgesi verilmiştir.

Eğitim esnasında öğretim elemanlarından gelen soruları da yanıtlayan Öğr. Gör. Gökhan KUTLUANA’nın etkinlik kayıtlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz:

İleri Word Kullanımı Link: Daha Sonra Eklenecektir

İleri Excel Kullanımı Link: Daha Sonra Eklenecektir.

• BARÜ, şehit öğrencisini unutmadı

• Güzellik Sektöründe El Hijyeni Eğitimi Düzenlendi.