Doç. Dr. Yasin ÖZGÜRLÜK - Tebrik

Yüksekokulumuz öğretim üyelerinden Yasin ÖZGÜRLÜK doçent kadrosuna atanmıştır. Hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
  • Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Mustafa Şenay Yüksekokulumuz Müdür Yardımcılığı Görevine Atanmıştır.

• Öğrencilere ve Akademisyenlere Yönelik Proje Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Proje Başvuru ve Süreçlerin Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Yasin ÖZGÜRLÜK - Tebrik

• Yüksekokulumuza Yeni Başlayan Öğrencilere Yönelik Kariyer Merkezi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı Tarafından Enerji Verimliliği Konulu Sunum Gerçekleştirildi.

• 2024-2025 Akademik Yılı Öğrenci Oryantasyon Etkinlikleri

• Yüksekokulumuzda 2024 Yılının Dördüncü Akademik Genel Kurul Toplantısı 24 Eylül 2024 Tarihinde Gerçekleştirildi.

• BARÜ’nün diyabet hastalığının tedavisine yönelik projesine TÜBİTAK’tan destek